LLSP

BSW Regupol

BSW Regupol tuotteet ovat korketasoisia kierrätyskumista, kierrätyskorkista tai kierrätysmuovista valmistettuja urheilupäällysteitä. Regupoll Everroll on pitävä ja kimmoisa kumipäällyste kuntosaleille, jäähallien puku -ja käytävä tiloihin, suksivuokraamoihin tai vaikkapa teknisen työn tiloihin. 12mm paksuisena Everroll kestää luistimen terän ja piikkarikäytön.

Leikkikentillä Regupol turva-alustat vaimentavat hyvin pudotusta, ovat värikkäitä ja helppohoitoisia. Ne eivät sisällä raskasmetalleja tai arseniikkia ja täyttävät leikkikenttäalustojen turvamääräykset (EN177). Saatavana on sekä valettavia turva-alustoja, että turvalaattoja.

Ampumaradoilla Regupol takaa turvalliset harjoitteluolosuhteet. Kumiharkot pysäyttävät luodin estäen kimpoamisen. Regupol laattoja voidan käyttää ampumaratojen katoissa, lattioissa ja seinissä. Kamppailulajien alustoiksi BSW tarjoaa mailmanmestaruus – ja olympiatason päällysteet. Lajikohtainen valikoima on runsas ja pintamateriaaleja on useita. Saatavana on harjoitus-, kilpailu – ja erikoisalustoja sekä törmäyssuojia.