LLSP

Mattotyöt ja parketit

Mattotyöt – muovi-, linoleum-, kumi-, ja kokolattiamatot

Kauttamme saat laadukkaat ja kestävät lattiat ammattitaitoisesti asennettuna. Pidämme valikoimassamme kaikkien tunnettujen valmistajien julki- ja asuintilojen päällysteitä. Asennamme niin vinyyli-, linoleum-, muovi- ja korkkilattioitakin. Lattiamateriaalina voi olla myös matto tai laatta.

Tarvittaessa poistamme kohteesta vanhat pinnoitteet ennen uuden päällysteen asentamista. Vanhojen tasoitteiden ja liimojen poistaminen hoituu tehokkaasti jyrsinnällä ja timanttihionnalla. Uudet pohjatyöt teemme aina laadukkaasti ja tämän päivän vaatimusten mukaisesti.

Parketti – Kaikki parketti- ja lautalattioista

Yleisimpien lauta- ja laminaattiparkettien lisäksi valikoimaamme kuuluu mosaiikki- ja massiiviparketit. Teemme myös vanhojen lauta- ja parkettilattioiden kunnostustöitä. Meillä on vuosien kokemus puulattioista ja niiden alustoiden rakentamisesta. Ammattilaistemme työnjälki on laadukasta ja viimeisteltyä myös erikoisimmissa lattiaratkaisuissa.

Luotettavan aliurakointiverkostomme avulla pystymme toteuttamaan joustavasti myös yksilölliset lattiamateriaalit sekä massiiviportaat ja kaiteet toiveiden mukaan räätälöityinä.